NL|FR

Jebo Themes

Limited Edition

De bakermat van de themasalades ligt bij Be food! Ontdek in deze folder wat we voor jullie in petto hebben dit voorjaar. Van frisse lentesalades naar pittige EK en dit met de nodige leuke gadgets!

Bekijk PDF

Jebo Seasons

Lente | Zomer

Creatief zijn met wat de seizoenen ons geven. Be food! neemt dit letterlijk, met ons seizoensassortiment brengen we de voorjaarsasperges en de zomerse warmte tot op jullie bord. Bekijk onze brochure om het water in de mond te krijgen.

Bekijk PDF

Oh!MyTapas

Be food geeft jullie elk jaar opnieuw de nieuwste trends op vlak van voeding. Dit jaar brengen we een uitgebreid assortiment uit waarbij jullie elke apero of tapas avond rijkelijk zullen kunnen vullen. Deze hippe brochure zal jullie doen verlangen naar een hapje en een drankje.

Bekijk PDF

Jebo Goodies

News

Herontdek onze klassiekers alsook onze nieuwe voorjaarsproducten in deze goodie folder. Hierbij brengen we jullie een hedendaags assortiment voor de warme zomeravonden gevuld met gezellige barbecues, koude schotels of een lekkere meeneemmaaltijd over de middag.

Bekijk PDF

Bieze

Deze gekende rauwkosten, pasta’s en aardappelsalades dienen niet te ontbreken in ons voorjaarsassortiment. Ook hier hebben we voor een frisse, nieuwe folder gezorgd. Aarzel niet die te bekijken om volledig in de zomerse sferen te belanden!

Download PDF

Jebo Origin

Pure Salads

Jebo gaat terug naar de meest pure vorm van de vissalades. Zuivere ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit. Uitmuntende smaken, niets meer of minder. Voor wie op zoek is naar het allerbeste.

Bekijk PDF

Jebo brochure

2016 - 2017

Met deze folder wil Jebo u een kijk bieden op het veelzijdig assortiment van onze hoogwaardige ambachtelijke smeersalades. Onbegrensde mogelijkheden, authentieke recepturen en duidelijke herkenbare ingrediënten. Kiest u voor Jebo dan kiest u voor eerlijke en pure smaakvolle producten.

Download PDF